Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Muntenii de Sus, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Acesta a făcut scandal într-un local din Vaslui și a sustras o sticlă de băutură pe care a consumat-o cu prietenii.

„Miercuri, 26 februarie, polițiștii vasluieni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în zona străzii Republicii, din municipiul Vaslui, un bărbat tulbura ordinea și liniștea publică și forța intrarea într-un local public închis.Tânărul de 21 de ani, pe fondul consumului de alcool, a sustras de pe un raft al localui, prin folosirea de amenințări, o sticlă de băuturi alcoolice, pe care ulterior, a consumat-o cu mai multe persoane care îl însoțeau. De asemenea, acesta a distrus mai multe bunuri din local, proferând, de asemenea, mai multe amenințări cu violența la adresa celor două angajate ale localului”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Față de bărbat, în data de 28 februarie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore iar ulterior, Judecătoria Vaslui a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articolul precedentȘefa Compartimentului Juridic de la CJ Vaslui s-a spânzurat în biroul său!
Articolul următorCisternă plină cu benzină răsturnată la ieșirea din Huși – FOTO&VIDEO