Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a început decontarea cheltuielilor restante aferente Programului pentru stimularea întreprinderilor mici și mijlocii „START UP NATION”, ediția 2018.

Menționăm că plățile au fost făcute în ordinea deconturilor care au întrunit toate condițiile de eligibilitate și au prezentat documentația completă, în limita deschiderilor bugetare disponibile până la acest moment.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului face apel la beneficiarii care au depus documenția spre decontare să transmită cu celeritate către agențiile teritoriale răspunsurile la solicitările de clarificari privind crearea locurilor de muncă. Plățile se pot efectua doar dacă beneficiarii demonstrează crearea locurilor de muncă.

 

Lista deconturilor din săptâmâna 29.03 – 02.04.2021 poate fi consultată aici: situatia plata deconturi sun sapt 29.03 – 02.04.xlsx

Articolul precedentMinisterul Dezvoltării deblochează problema lipsei arhitecților șefi din localități
Articolul următorANPC a controlat modul în care sunt vândute produsele alimentare ecologice! Nereguli, în mai multe județe