Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un tânăr cu cetăţenie română, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În ziua de 2 martie a.c, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetățeanul roman L.S., în vârstă de 32 de ani, care conducea un  ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz  şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate,s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul rutier.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Vaslui