Accident rutier grav cu trei victime, transportate la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, după ce două autoturisme s-au tamponat, iar unul dintre ele s-a răsturnat pe carosabil.

Din primele informații de la fața locului, martorii spun că taximetrul se deplasa pe DE581, moment în care a acroșat o autoutilitară ce ieșea de pe un drum lateral, dinspre un ștrand amenajat în zonă. În urma impactului autoturismul taxi s-a răsturnat iar autoutilitara a ajuns într-un canal de colectare.

Patru persoane au fost transportate de ambulanțele SAJ Vaslui la spitalul din Bârlad. În primă fază, șoferul autoutilitarei a refuzat asistența medicală și transportul la UPU Bârlad.

Polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele car au dus la producerea accidentului.

ACTALIZARE. Din primele cercetări efectuate la fața locului reiese că șoferul autoutilitarei, un bărbat de 63 de ani, a intrat pe contrasens lovind în lateral autoturismul cu însemnele taxi. În urma impactului, autoturismul a fost răsturnat iar autoutilitara a mai mers câțiva metri pe contrasens, oprindu-se în canalul colector de la marginea carosabilului.

Bărbatul de 63 de ani este cunoscut cu afecțiuni medicale, având diabet și stimulator cardiac.

Autoturismul implicat în accident nu era folosit pentru transport persoane în regim Taxi, proprietarul pregătindu-l doar pentru omologare și fiind  în așteptare pentru autorizație de transport. La volan se afla cumnata acestuia, o femeie de 38 de ani, împreună cu mama sa.

Victimele sunt în stare stabilă la spitalul municipal din Bârlad.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPrimar din județul Vaslui: „Meteorologii destabilizează economia țării!”
Articolul următorUltima repetiție pentru CSM Vaslui