Un accident rutier s-a petrecut în această după-amiază în centrul municipiului Bârlad, pe bulevardul Republicii, în dreptul unei stații de alimentare cu carburanți.

La fața locului au intervenit echipaje ale SAJ Vaslui și de la Biroul Rutier Bârlad.

„Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare, la un accident rutier, produs în municipiul Bârlad, în apropiere de sediul Poștei. În accident sunt implicate două autoturisme. Persoana este încarcerată în autoturism, dar conștientă. La intervenție participă și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o persoană încarcerată într-un autoturism cu volan pe dreapta. Persoana încarcerată în autoturism era conștientă și cooperantă.

La intervenție a participat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
După descarcerare, victima a fost predată echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui. Victima este transportată la UPU Vaslui cu traumatism la nivelul membrului inferior drept și suspiciune de traumatism toraco abdominal.

Cealaltă persoană implicată în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Imagine

 

Articolul precedentSUNAȚI LA 112 dacă ați văzut această adolescentă!
Articolul următor100% TU DECIZI! Cum s-a cățărat în vârf baronul „Portofel”, Marian Oprișan