Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o ambulanță tip B2 și un echipaj de prim ajutor, în localitatea Coroiu, comuna Tutova, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și trei persoane. La intervenție a fost trimisă și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, precum și un echipaj de Poliție.

De la Detașamentul de Pompieri Bârlad s-a deplasat și o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a asigura măsuri PSI și sablarea carosabilului.

În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule (Vw Sharan – Honda), 3 victime, fără persoane încarcerate.

„În accidentul rutier petrecut în localitatea Coroiu, comuna Tutova, au fost implicate două autoturisme și patru persoane, trei dintre acestea necesitând îngrijiri medicale. Cele trei victime au vârste de 19, 24 și 40 ani. Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad. Aici, două dintre victime au fost diagnosticate (preliminar) cu politrautisme în urma unui accident rutier, iar cea de-a treia victimă (40 ani) fiind diagnosticată cu traumatism membru superior stâng și cefalee”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii rutieri fac cercetări la fața locului pentru a stabili dinamica accidentului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ARTICOL ÎN CURS DE ACTUALIZARE…

Imagine

Imagine

Articolul precedentHuși. Femeie căzută în casă, inconștientă, salvată de pompierii militari
Articolul următorUn bebeluș din județul Vaslui, a murit din cauza gripei, la Iași