În jurul orei 15:20, pe DN 24 A, în localitatea Zorleni, la ieșirea spre Murgeni, s-a produs un accident grav de circulație. O mașină marca Toyota, înmatriculată în județul Vaslui, se îndrepta cu viteză spre localitatea Murgeni, când, într-o curbă ușoară, din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului, a acroșat cu roata din față bordura, a părăsit carosabilul după care s-a răsturnat pe cupolă peste câțiva stâlpi care erau stivuiți pe marginea drumului.

În mașina implicată în accident se aflau două persoane, șoferul și o pasageră, care au ieșit singuri afară, neprezentând rănii grave. La fața locului au sosit pompierii cu o mașină de descarcerare, Ambulața și Poliția.  

Deocamdată se pare că nu sunt victime, doar pagube materiale, mașina Toyota fiind avariată serios. Poliția face cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (echipată cu modul pentru deblocare /descarcerare) și un echipaj specializat pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier în localitatea Zorleni,  comuna Zorleni. 
La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Până la sosirea pompierilor militari,  cele două persoane aflate în interiorul autoturismului se autoevacuaseră. Persoanele în cauză nu au necesitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Imagine

Sursa: Realitatea de Vaslui