Un autoturism cu însemnele TAXI a fost proiectat într-un stâlp de pe bulevardul Republicii din Bârlad, după ce a fost acroșat de un automobil care nu i-a acordat prioritate. Incidentul s-a petrecut astăzi în jurul orei 17:20.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bârlad, care circula la volanul unui autoturism pe direcția Centru – Grădină, în zona Crolux a vrut să vireze la stânga pentru a pătrunde pe strada Mihail Kogălniceanu, moment în care a acroșat un autovehicul Dacia Duster, cu însemne de TAXI, pe care l-a proiectat într-un stâlp din imediata vecinătate a unei treceri de pietoni.

Din fericire, în acel moment semaforul indica culoarea roșie pentru pietoni, nefiind nimeni angajat în traversare, iar accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Cei doi participanți la trafic, șoferul de 20 de ani, cât și conducătorul Daciei Duster (48 de ani) au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad efectuează cercetări, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Articolul precedent169 controale la agenţii economici din judeţul Vaslui, efectuate de ITM
Articolul următorDaune de 3300 de euro, pentru un polițist rutier agresat