În luna octombrie, vasluienii vor plăti mai mult pe apa potabilă și canalizare.

Facturile vor veni majorate cu 5,4%, aceste servicii urmând să coste începând cu luna septembrie 4,29 lei/mc la apă potabilă și 2,38 lei/mc la canalizare și epurare.

Aceste majorări de tarife sunt justificate de conducerea Aquavas prin creșterea cheltuielilor pentru asigurarea acestor servicii, ultima majorare datând din iulie 2017.

“În conformitate cu prevederile legale, prețurile și tarifele pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare – epurare prestate de Aquavas SA Vaslui au fost ajustate cu indicele de consum de 105,37% aferent perioadei iulie 2017 – mai 2018 și avizate de ANRSC București în data de 03.09.2018”, se arată în referatul privind documentația de ajustare a prețurilor transmis de Aquavas SA Vaslui, Consiliului Local.
Prețul apei potabile livrate vasluienilor a ajuns unul dintre cele mai mari din țară. Conform unui raport al ANRSC, la data de 31 august, Aquavas SA Vaslui se situa pe locul 8 la nivel național în ceea ce privește prețul pe metru cub al apei potabile.

Articolul precedentDebut cu dreptul pentru Sporting Juniorul
Articolul următorDoi soți din Bârlad, protagoniștii unui accident spectaculos în județul Suceava