Destin tragic pentru un bârlădean în vârstă de 41 de ani care era plecat la muncă în Italia. Bărbatul muncea pentru a strânge bani să-și termine casa din România.

Conform celor spuse de familia acestuia, Mihai Cristian Nicuruț a căzut din picioare în timp ce lucra și după ce a fost transportat la spitalul din Lecce, a fost descoperit cu o formă de cancer la ficat.

După ce s-a luptat aproape două luni cu cumplita boală, Mihai Cristian a murit pe patul de spital, chiar în zilele Crăciunului. Familia vrea să-l aducă în țară, la Bârlad, pentru a-l îngropa creștinește. Pentru asta e nevoie de suma de 1.500 de euro – cheltuielile pentru repatrierea trupului lui Cristian Mihai Nicuruț.

„A suferit a luptat și a pierdut! Cumnatul meu NICURUȚ CRISTIAN MIHAI a venit în Italia pentru a și termina casa a apucat sa muncească o săptămână a căzut jos din picioare după care a fost transportat la spitalul Betania din tricase prov. Lecce acolo i s-a descoperit boala crunta care în 2 luni la luat dintre noi CANCER LA FICAT acum avem nevoie de voi oameni cu suflet care vor sa ajute pentru a fi adus în tara sa fie înmormântat creștinește”.

Cine dorește să îl ajute o poate face aici IBAN RO88BRDE380SV49348313800

Sau poate dona în pagina Strângerea de Fonduri (click aici), special creată pentru Mihai Cristian Nicuruț

Articolul precedentInvestiţii de peste un milion de lei în aparatură medicală la Spitalul Judeţean de Urgență Vaslui
Articolul următorVasluiul, exclus din Alianța Estului