Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetățean român care a prezentat la controlul de frontieră o asigurare tip RCA, falsă, pentru autoturismul pe care  îl conducea.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni- I.T.P.F. Iași ,aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pentru un control de rutină, pe raza localității Vetrișoaia, un autoturism marca BMW model 320 D, înmatriculat în România, care era condus de vasluianul P.G., în vârstă de 19 ani.

”La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip RCA prezentată la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a concluzionat că autoturismul în cauză nu figurează în bazele de date din România ca fiind asigurat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Articolul precedentStart lansat a campaniei de depunere a Cererilor Unice de Plată la APIA
Articolul următorCarte de identitate falsă, depistată la controlul de frontieră