Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de ieri, au demarat demarat lucrările de modernizare a tuturor aleilor Parcului „V. I. Popa”. Zgura ecologică va fi înlocuită cu dale.

Suprafața pe care se vor face lucrări de modernizare este de 3.790 metri pătrați iar termenul final de execuție este 31 mai 2019.

„Decizia înlocuirii cu dale a suprafeței acoperite cu zgură a fost luată ca urmare a numărului foarte mare de reclamații pe care le-am primit la Primărie de la cetățenii orașului, care au sesizat că pe timp ploios, din cauza materialului de pe alei, acestea deveneau greu practicabile. Mai mult, pe timp de vară aleile deveneau o sursă de praf și creau un real disconfort celor care ieșeau la plimbare prin parcȚ, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Valoarea proiectului de modernizare a aleilor parcului central este de 354.939 lei, cu TVA iar lucrările sunt executate de Asocierea de firme SC Consulting Gif SRL București (lider de asociere) și SC Delta Con SRL Botoșani, care și-a adjudecat de pe SICAP Contractul nr. 147/23.11.2018.

Articolul precedentATENȚIE BÂRLĂDENI! În weekend, mașinile CUP S.A. vor ridica deșeurile vegetale.
Articolul următorInedit: anunțul prin care o asociație de locatari din Bârlad, descurajează „plimbăreții” cu liftul