Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autocamion neînmatriculat.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul român Nicolae V., în vârstă de 53 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Volvo și o semiremorcă, ambele înmatriculate în Portugalia.

Existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a ansamblului de vehicule, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autocamionul este radiat din circulație de autoritățile portugheze din data de 20.12.2017.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că este doar angajat al firmei și nu are cunoștință că autocamionul este radiat din circulație.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Articolul precedentBârlădean condamnat pentru furt, prins de polițiștii din Târgu Mureș
Articolul următorŞoferi fără documente valabile, depistaţi de poliţiştii de frontieră la volan