Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI,  asigurarea zonei și acordarea primului ajutor,  în urma producerii unui accident rutier pe DN 24B, la intrarea în municipiul Huși,  în zona Dobrina.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o autocisternă răsturnată,  șoferul fiind evacuat. Din autocisternă se scurg lichide  combustibile. Pompierii militari au asigurat zona, au îndepărtat bornele bateriilor și asigură măsurile specifice în astfel de cazuri. Se intervine pentru blocarea scurgerilor de combustibil. 
Conducătorul autocisternei, un bărbat în vârstă de 47 ani a fost evaluat medical, a primit primul ajutor, iar acum este transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentLucian Bode, clarificări și acuzații grave în scandalul BMW-urilor pentru Poliție: Drulă a semnat caietul de sarcini. Se autodenunță?
Articolul următorVIDEO. A sunat la 112 să reclame că este victima înșelătoriei prin metoda „Accidentul” și a sfârșit amendată!