Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulaţie.

Duminică, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 12,30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control al frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, I. B., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Toyota RAV 4, înmatriculat în Belgia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia din data de 25.10.2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu este proprietarul autoturismului şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, în continuare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentPrimarul Boroș: „Niciun parc de joacă din Bârlad nu va fi desființat!”
Articolul următorPS Ignatie a inaugurat un așezământ social la Boțești