Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare,  o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate,  la un accident rutier produs la ieșirea din orașul Negrești, ieșirea spre localitatea Ipatele, pe DJ 248F.

La sosire echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, conducătoarea auto evacuându-se până la sosirea pompierilor. Din autoturismul rasturnat, aveau loc scurgeri de combustibil, iar un sens de mers al Dj 248F era blocat.

Conducătoarea autoturismului suferise mai multe traumatisme, primul ajutor fiindu-i acordat în ambulanța SMURD. Victima în vârstă de 22 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. 

Pompierii militari au asigurat măsuri PSI,  au degajat autoturismul și au spălat carosabilul. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentROMÂNIA ÎN REALITATE, invitată CERASELA ROGEN
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Moarte românească după un jaf în stil rusesc. Fosta perlă a siderurgiei din Târgoviște a ajuns fier vechi