Majoritatea bârlădenilor care locuiesc la ultimele nivele ale clădirilor de locuințe trebuie să se pună în legalitate cu acoperișurile deja construite. Administrația locală a transmis acest lucru printr-un comunicat, cetățenilor care nu au documente legale în acest sens.

În această situație se află sute de proprietari care locuiesc la ultimele etaje și care și-au construit în regim propriu aceste acoperișuri.

„Având în vedere creșterea incidenței fenomenelor meteo extreme (futuni, vijelii, căderi de grindină, etc.), facem apel la toți cetățenii care și-au construit acoperișuri pe apartamentele de la ultimul nivel al imobilelor din localitate și nu au documente în acest sens (autorizații de construcție, acorduri notariale, expertize imobil și proiecte) să înceapă demersurile de intrare în legalitate.

Totodată, cei aflați în această situație sunt sfătuiți să își ia toate măsurile de verificare periodică și asigurare a acestor construcții, pentru a nu pune în pericol populația și bunurile.

Mai multe informații despre pașii care trebuie urmați pentru intrarea în legalitate a acestor construcții se pot obține la Primăria Municipiului Bârlad, Camera 5, sau la numărul de telefon 0235.411.760.„

Articolul precedentCăldura și drogurile l-au pus la pământ pe un consumator din Bârlad
Articolul următorAccident pe DE581, lângă Stâna Costești: un copil luat cu elicopterul SMURD! – FOTO