Bărbat din Zorleni, cu coloana fracturată, transportat cu elicopterul la Iași

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Zorleni, a fost transportat astăzi cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Acesta și-a fracturat coloana după ce a căzut din căruță.

Victima a ajuns la spitalul municipal „Elena Beldiman” din Bârlad în cursul zilei de joi – 6 septembrie a.c., deși accidentul în urma căruia a căzut din căruță s-a produs în seara zilei de 5 septembrie. Bărbatul nu a dat importanță și a mers acasă, însă astăzi dimineață familia bărbatului a chemat ambulanța deoarece acesta avea dureri mari și se simțea foarte rău.

Medicii bârlădeni l-au supus investigațiilor și au stabilit că bărbatul a suferit o fractură de coloană cervicală, dar și leziuni medulare în urma cărora există riscul foarte ridicat de paralizie.

Polițiștii investighează acum împrejurările în care s-a produs accidentarea bărbatului în vârstă de 31 de ani din Zorleni, deoarece orice incident produs pe un drum public în care este implicat un vehicul chiar și cu tracțiune animală și care duce la vătămarea corporală a cuiva, se încadrează ca infracțiune rutieră.

Articolul precedentÎntreruperi temporare de energie electrică în perioada 11 – 14 septembrie
Articolul următorFOTO: Victorie neconvingătoare pentru CSM Vaslui