Joi, 29 august a.c., personalul Poliției Locale Bârlad, în cooperare cu structurile Ministerului Afacerilor Interne, a desfășurat activități de defluire a traficului rutier, a luat măsuri de limitare a accesului autovehiculelor în zona în care a fost amenajat „bâlciul anual”, a supravegheat zona de nord destinată staționării vehiculelor cu tracțiune animală ce aparțin cetățenilor din comunele limitrofe.

La ora 15:30, Aramă Mihaela – agent al Poliției Locale, în cadrul Biroului de ordine publică, aflată în timpul serviciului la Incubatorul și Centrul de Afaceri „Tutova” Bârlad,  a auzit strigătele unor copii aflați pe drumul către digul de protecție a Râului Bârlad. Când a ajuns în apropierea acestora, agentul a constatat că dinspre comuna Zorleni veneau, cu o „platformă” trasă de un cal, un bărbat, o femeie și câțiva copii. În dreptul unui podeț, care permite trecerea peste un canal cu apă și multă vegetație, aceștia au observat un bărbat, căzut în apă. Realizând că este în pericol, au sărit în ajutorul lui. Tatăl copiilor s-a folosit de hățurile calului pentru a-l scoate din apă, ajutat de membrii familiei sale, care totodată strigau după ajutoare.

În cele din urmă a fost scos din apă M.G., de 32 ani, din com. Banca. Nu a fost coerent și nu a oferit lămuriri cu privire la împrejurările în care a ajuns în canal. Agenta Poliției Locale Bârlad a solicitat prin S.N.A.U.U. 112 intervenția unui echipaj medical, care în scurt timp a preluat victima în vederea acordării de îngrijiri.

Articolul precedentÎncă 30 de zile de arest pentru doi dintre protagoniștii scandalului „Urmărire în trafic”
Articolul următorHoț prins de polițiștii locali din Bârlad