Un biciclist în vârstă de 53 de ani, din Bârlad, a ajuns în stare foarte gravă la spitalul din localitate după ce a fost accidentat de un autoturism. Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, în jurul orei 15:30, pe strada Alexandru Vlahuță din cartierul Podeni.

Constantin P. (53 de ani) se deplasa pe o bicicletă și a pătruns brusc de pe strada Păcii pe strada Alexandru Vlahuță, fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bârlad. În urma impactului, biciclistul în vârstă de 53 de ani a fost grav accidentat. La fața locului s-a deplasat o ambulanță care a transportat victima la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman”.

Angelica Gramaticu -purtător de cuvânt Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad

„Pacientul din accident – prezintă fracturi costale c4-c9 stângi cu pneumotorax minim, hematom frontal și palpebral stâng, hemoragie subarahnoidiană temporală stângă. Urmează să fie transferat la Iași pentru evaluare neurochirurgicală și chirurgie toracică”, a precizat medicul Angelica Gramaticu – purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Polițiștii de la Biroul Rutier efectuează cercetări, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Conducătorul auto în vârstă de 38 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Articolul precedentVasluienii invitați să participe la noi cursuri de calificare
Articolul următorJandarmii vasluieni au organizat ”Săptămâna altfel”