Pompierii bârlădeni au fost solicitați să intervină în acestă după-amiază într-un bloc de locuințe din localitate, pentru a debloca ușa unui apartament în care exista suspiciunea că proprietarul ar fi decedat, din cauza mirosului greu de pe casa scării.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu modul de descarcerare și deblocare de la Detașamentul de Pompieri Bârlad care după ce a pătruns în interior, a descoperit trupul fără suflare al unui bărbat în vârstă de 47 de ani.

„Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și deblocare, în municipiul Bârlad, pe strada Alea Parc, bloc F1, pentru deblocarea ușii unei persoane care nu răspunde. Din nefericire, proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de aproximativ 47 ani, a fost găsit decedat”, a precizat purtătorul de cuvnt al ISU Vaslui.

În cauză, conform procedurilor, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală unde medicii vor efectua necropsia care va arăta dacă decesul a survenit din motive medicale sau alte cauze.

 

Articolul precedentBILANȚ OFICIAL LA ZI: Coronavirus – 9710 de cazuri confirmate în România! Situația și pe județul Vaslui.
Articolul următorCutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul!