Numai norocul a făcut ca un minor în vârstă de 13 ani, din Bârlad, să ajungă la Unitatea de Primiri-Urgențe doar cu clavicula fracturată, după ce a căzut de la o înălțime de aproape 3 metri. El se afla la joacă alături de alți copii.

În timp ce se juca împreună cu alți tovarăși de joacă, Mihai P. (13 ani) din Bârlad, s-a urcat la un moment dat pe un garaj și într-o clipă de neatenție a alunecat și a căzut în gol de la aproximativ 3 metri înălțime.

O ambulanță tip EPA l-a transportat pe copilul căzut de pe garaj la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost preluat și investigat de către medicii de la UPU.

Angelica Gramaticu -purtător de cuvânt Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad

„Minorul a fost diagnosticat cu policontuzii prin cãdere de la înãltime si fracturã 1/3 medie claviculã dreapta. A fost evaluat ortopedic, cu recomandarea de directionare a pacientului cãtre Spitalul Sfânta Maria din Iasi, însã pacientul pãrãseste CPU fãrã aviz medical. Copilul a fost însotit la spital de pãrinti, care au fost informati cã trebuie sã meargã cu el la spitalul din Iasi, dar au plecat din spital fãrã sã primeascã documentele medicale necesare.”, a declarat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului.

Articolul precedentŢigări de contrabandă ascunse în lada de scule şi la motorul unui camion
Articolul următorCartierele Munteni și Podeni nu vor avea apă miercuri