Luni, 28 noiembrie 2019, de la ora 14, Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” invită vasluienii să afle „Misterele vieții de după moarte” de la prof. univ. dr. Nicu Gavriluță, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Conferința face parte din seria lunară „După-amiezi culturale la Vaslui” și este coordonată de prof. univ. dr. Constantin Dram de la aceeași universitate ieșeană.

Conferențiarul vine pentru a doua oară la instituția vasluiană în acest an, în luna mai lansând aici cărțile ”Noile religii seculare” și ”Globalizare și identitate românească”, aceasta din urmă fiind scrisă în colaborare cu Ioan Holban.

„Nu poate decât să ne onoreze și să ne bucure prezența, pentru a doua oară, la instituția noastră a domnului prof. univ. dr. Nicu Gavriluță, de la Facultatea de Filosofie şi Știinţe Social-Politice din cadrul prestigioasei universități ieșene. Într-adevăr, tema acestei luni este cel puțin interesantă și vă așteptăm să ne delectăm împreună cu ceea ce dumnealui ne-a pregătit!”, a declarat Voicu Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui.

Articolul precedentAccident rutier la Pogana: o mașină a căzut într-o râpă adâncă de 10 metri
Articolul următorSportivi din Vaslui și Iași concurează la Cupa Moldovei la teakwo-do ITF