Incidentul șocant a avut loc vineri, în satul Peicani – comuna Găgești, când unei femei în vârstă de 63 de ani, i s-a făcut rău pe stradă și s-a prăbușit într-un șanț de la marginea drumului. Imediat ce a găsit-o, soțul acesteia a sunat la 112, solicitând o ambulanță.

Apelul a fost efectuat în jurul orei 13:00, iar medicul sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul femeii. Gica D. (63 de ani) era din Bârlad dar a ales ca după pensionare să se mute la țară, în localitatea Peicani.

După plecarea ambulanței, la Peicani s-au deplasat polițiștii-criminaliști care au efectuat cercetări la fața locului conform procedurilor, după care au plecat, nu înainte însă de a anunța Institutul de Medicină Legală Vaslui în vederea preluării cadavrului pentru efectuarea necropsiei.

„Este vorba de o femeie de 63 de ani, din localitatea Peicani, comuna Găgești, care a căzut într-un șant și a decedat în cursul zilei de vineri. Noi am fost sesizați de către soțul acesteia. Din câte știm, mașina de la Medicina Legală a avut un accident în timp ce se întorcea de la un alt caz, de unde a preluat o altă persoană decedată. Din acest motiv am înțeles că s-a întârziat la Peicani”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După mai bine de 8 ore, timp în care nu s-a prezentat nimeni pentru a prelua trupul femeii decedate care zăcea în șanț, rudele au sunt din nou la 112 cerând explicații oamenilor legii. Mai mult, rudele au mutat cadavrul femeii în curtea casei.

Cei de la Medicina Legală motivează că au o singură mașină și că aceasta a avut un accident în timp ce se întorcea de la Vinderei cu o altă persoană decedată. În jurul orei 22:00, șoferul de la IML a primit un alt autoturism pentru a merge la Peicani să preia trupul femeii decedate.

Articolul precedentPolițist local călcat intenționat de un șofer în Vaslui
Articolul următorUn nou amical pentru CSM Vaslui