În perioada 31 mai – 03 iunie a.c., terenul sintetic din incinta Liceului Tehnologic Ion Mincu din municipiul Vaslui a găzduit jocurile Campionatului de Fotbal al Ministerului Afacerilor Interne – Faza Județeană Vaslui

La turneu au luat parte polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

În urma jocurilor desfășurate pe parcursul a două zile animate de pasiune și sportivitate, cei mai buni s-au dovedit a fi polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care au obținut 2 victorii și un rezultat de egalitate.

Podiumul a fost completat de către jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, aceștia ocupând locul al doilea, după o luptă pînă în ultimul joc cu polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Polițiștii vasluieni au obținut astfel calificarea la faza zonală (interjudețeană) ce va avea loc în perioada 18 iunie – 12 iulie a.c. unde vor întâlni campioanele județene din Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani și Iași.

Felicitări participanților, câștigătorilor, corpului de arbitri și reprezentanților instituțiilor implicate în organizarea evenimentului !

Articolul precedentHoră impresionantă la Festivalul Iei de la Huși
Articolul următorUPDATE. Drumul European 581 a fost deblocat – FOTO&VIDEO