În contextul intrării în vigoare a Ordonanţei Militare se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, cu excepţia situaţiilor prevăzute la art. 1. Încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3 poate fi pedepsită prin aplicarea de sancţiuni contravenţionale.

Doar pentru motive temeinic fundamentate ce urmează a fi menționate pe cerere, urmează a fi soluționate cererile pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar/adeverințelor de integritate comportamentală primite prin email sau ghişeu, conform programului stabilit, afişat pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Pentru punerea în aplicare a art. 1 din Ordonanţa Militară nr. 3 din 24.03.2020, se informează că prezentarea cetățenilor la ghișeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar se va realiza numai după ridicarea interdicţiilor instituite, în cazul cererilor depuse pentru care nu se justifică urgenţa ridicării documentului.

 

Articolul precedentGhișeul  „restituiri  permise  de conducere  și  certificate  de  înmatriculare”, ÎNCHIS!
Articolul următorBaronul de Vrancea – absent. Oprișan, de negăsit în vreme de pandemie. A lipsit de la toate ședințele CJSU