Timp se nouă ore, mai multe echipaje de pompieri, jandarmi și polițiști au căutat o persoană rătăcită în zona comunei Cozmești. Un bărbat în vârstă de 31 ani anunțase prin numărul unic de urgență 112 că s-a rătăcit și că bănuiește că s-ar afla pe undeva prin zona Fâstâci, Cozmești.

Echipa de căutare – salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui și grupa operativă constituită la nivelul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui au început căutările în zona indicată de persoana rătăcită, dar din cauza ceții dense și a informațiilor oarecum contradictorii oferite de aceasta, acțiunea de căutare salvare a fost mult îngreunată.

În sprijinul pompierilor vasluieni au sosit șapte jandarmi, patru polițiști și angajați ai Romsilva.

”După aproximativ nouă ore de căutare, persoană rătăcită a fost găsită în apropiere de pădure, pe raza comunei Gârceni. Persoana rătăcită se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsită, era speriată și suferea de frig. Barbatului i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost dus să se încălzească, iar acum este transportat spre locuința sa din satul Fâstâci, comuna Cozmești”, a spus Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Articolul precedentMinaur-CSM Vaslui 30-21 (15-11): Au jucat doar 22 de minute!
Articolul următorCopil de 11 ani, adus în comă la spital, după ce a fost lovit de un cal