Cms.-șef Dan Voinea revine la comanda Poliției Municipale din Bârlad, după ce și în anul 2016 a fost împuternicit să preia această funcție, urmare a scandalului în care a fost implicat comandantul de atunci, Vasile Chelaru, care și-a depus dosarul pentru pensionare.

Imediat după ce Vasile Chelaru s-a trecut în rezervă, a fost numit interimar chiar adjunctul său de atunci, în persoana cms.șef Marinel Gâlcă, iar ulterior la sfârșitul lunii septembrie 2016 a fost împuternicit să preia această funcție cms.șef Dan Voinea, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea de drept a fotoliului de conducere al instituției.

Din 2016 până în prezent, la cârma instituției polițiștilor bârlădeni s-au perindat, tot cu statutul de interimar și Laurențiu Daniel Dediu, Ionel Nane, Cătălin Bâgu.

Postul de comandant al Poliției Bârlad este rămas vacant după ce cms.șef Vasile Chelaru a fost implicat într-o anchetă penală în care procurorii din Bârlad îl acuzau de infracțiuni de serviciu. Procurorii ieșeni au decis însă că faptele de care era acuzat polițistul-șef nu au existat.

Cms.șef Dan Voinea este numit interimar pe o perioadă de șase luni.

Articolul precedentSuspiciune de meningită la Vaslui
Articolul următorVoluntari ai DJST Vaslui au igienizat Pădurea Paiu