După ce în ședința de ieri consilierii din partea PSD Bârlad s-au ridicat de la masă și au plecat după ce s-au discutat zece proiecte și doar două  au fost aprobate, primarul Dumitru Boroș convoacă astăzi la ora 19:00 o ședință de îndată.

După ședința suspendată ieri, consilierii liberali și-au arătat nemulțumirea față de gestul colegilor social-democrați, acela de a părăsi sala „Alexandru Ioan Cuza”, lăsând în aer proiecte care vizau comunitatea locală dar și un grup de copii de la Școala Gimnazială „Vasile Pârvan” care spera la un ajutor din partea Primăriei Bârlad pentru o deplasare în Republica Moldova, la un proiect internațional dedicat elevilor.

Ședinței de îndată este programată a avea loc la ora 19:00 în sala „Alexandru Ioan Cuza”, la sediul Primăriei Bârlad. Reamintim că la ședințele publice ale CL, poate participa orice cetățean pe baza cărții de identitate, în limita locurilor disponibile.

Articolul precedentCine este funcționarul public pentru care consilierii bârlădeni au trecut un proiect pe „repede-înainte”
Articolul următorDescoperire macabră: Un bătrân din Bârlad a fost găsit mort în locuința sa după mai multe zile