Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 15 iunie  a.c., bărbatul și-a lovit în mod repetat părinții și i-a amenințat, aceștia fiind nevoiți să se refugieze în locuința unor vecini.

În timp ce oamenii legii interveneau la fața locului, agresorul a distrus mai multe bunuri de la locuința părinților săi și a proferat amenințări chiar în prezența polițiștilor care au intervenit pentru a proteja victimele.

În urma agresiunii, o femeie de 63 de ani va necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale iar un bărbat în vârstă de 68 de ani va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Sâmbătă, 15 iunie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentTânăr din Vaslui accidentat mortal în județul Arad
Articolul următorStudentă vasluiancă prinsă la furat într-un magazin din Iași. Dosar penal pentru un pate și o conservă