În perioada 11-21 august, 20 de copii de la Grupul Prietenia, aparținând cercului de dans modern și contemporan al Palatului Copiilor Vaslui, au participat la o tabără în R.Moldova, organizată la Strășeni.

Aceștia au avut parte de diferite activități recreative și sportive.

”A fost foarte bine aici, condiţii bune, a fost frumos. Am avut diferite activităţi. Dimineaţa mergeam la ore de fizică, seara aveam discotecă”, spune Alexanda Isabela Albu.

”Este o experienţă frumoasă, prieteni noi, ca o familie pentru noi. Ne bucurăm să fim aici, sper să mai venim”, spune Denisa Harabagiu.

Tabăra La Dumbravă din Voloviţa Soroca a fost modernizată cu sprijinul autorităţilor din România. Căsuţele vechi sunt înlocuite treptat cu altele noi, acum fiind deja 4 la număr.

”E un loc minuat care aduce servicii celor care sunt beneficiari pe care toţi avem datoria să şi sprijinim”, spune Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, România.

Căsuţele au fost construite în cadrul unui proiect transfrontalier. Aportul financiar al Consiliului Judeţean Vaslui este de 110 mii de euro.

Articolul precedentAutobuz implicat într-un accident la intrarea în Vaslui
Articolul următorPentru un loc de muncă, a trecut ilegal Prutul înot