O crimă produsă pe fondul consumului de alcool în exces a șocat întreaga comunitate din localitatea vasluiană Grăjdeni, după ce un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost omorât pe terasa unui bar din apropierea casei sale. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază.

Ștefan Gheorghiță, în vârstă de 34 de ani, care locuia doar cu tatăl său, a plecat duminică după-amiază de acasă pentru ultima dată. El s-a dus să bea o bere la un bar din apropierea casei, cu gândul să se întoarcă repede pentru a lua masa împreună cu tatăl său.

La bar însă, s-a întâlnit cu Gheorghe Negoiță, un individ în vârstă de 49 de ani, pus pe scandal cu toată lumea care îi ieșea în cale. Din încercarea în a-l potoli pe agresor, Ștefan Gheorghiță a ajuns ținta acestuia și a căzut la pământ sub o ploaie de lovituri cu un scaun de plastic. Gheorghe Negoiță a lovit victima de nenumărate ori apoi a fugit.

Martorii prezenți la incident au chemat ambulanța însă medicii nu au putut decât să constate decesul lui Ștefan Gheorghiță.

Polițiștii l-au prins pe agresor și l-au dus la audieri. Gheorghe Negoiță va fi prezentat astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de omor calificat și riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

Articolul precedentVasluiancă preluată cu elicopterul SMURD, după ce a căzut din copac
Articolul următorCăpușele fac victime la Vaslui