Miron Mitrea a vorbit, duminică, la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele Puterii, despre scandalul legat de senatorul ex-AUR – Diana Șoșoacă. Fostul ministru a avut o reacție virulentă, după ce senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat că i-ar fi fost furată, în Parlament, geanta în care avea tableta și laptopul, pentru că ar fi fost vizate secrete de stat: „Trăiește din scandal”.

Oricine are cunoștințe minime știe că nu e nevoie să fure niciun serviciu tableta sau laptopul să afle ce vrea. Există posibilități multiple. S-a spart site-ul FBI…

Ea crează în societate două tipuri de reacții. Unii care o disprețuiesc profund și unii care o venerează. Eu sunt imparțial. Nu vreau să-i dau apă la moară. Ea trăiește din scandal”, a spus Miron Mitrea la Realitatea PLUS.

Aflată în plin scandal legat de incidentul pe care l-a avut cu o echipă TV din Italia, Diana Șoșoacă a lansat o nouă acuzație, susținând că i-a fost furată în Parlament geanta, în care avea tableta și laptopul de parlamentar. Parlamentarul chiar a afirmat că suspectează „serviciile”, care vizau secretele de stat pe care le-ar fi avut pe cele două device-uri IT.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea, despre tema săptămânii legată de PENSII: „Creșterea de 40% este mult prea mult pentru bugetul României”
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Dragnea, dezvăluirile care aruncă în aer scena politică