Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a câștigat turneul amical de handbal rezervat junioarelor IV, organizat cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființarea liceului vasluian.

Fetele antrenate de profesorul Sorin Onofrei au fost neînvinse la această competiție, deși au debutat cu o remiză în fața Coronei Brașov, scor 22-22.

În derby-ul turneului, LPS Vaslui a învins CSȘ Bacău, scor 21-17, după un meci frumos, făcut de vasluience, care au condus partida de la un capăt la altul.

În ultimul meci, formația vasluiană a obținut o victorie confortabilă în fața CSM Galați, la o diferență de 9 goluri, scor 25-16.

Grație acestor rezultate, LPS Vaslui a câștigat trofeul, fiind urmată în clasament de CSȘ Bacău, podiumul fiind încheiat de Corona Brașov. CSM Galați a ocupat ultima poziție în clasament.

”A fost un turneu util pentru echipa noastră. Mulțumim celor care ne-au sprijinit și conducerii LPS Vaslui. Considerăm că a fost o competiție reușită, cu o participare foarte bună, la Vaslui ajungând o serie de centre reprezentative în handbalul juvenil feminin. Le felicit pe fete pentru modul cum au jucat și pentru trofeul câștigat”, a spus Sorin Onofrei.

Articolul precedentDocument de identitate fals, descoperit la controlul de frontieră
Articolul următorLPS Vaslui a câștigat Junior Futsal Cup Moldova