Pentru CSM Vaslui urmează o perioadă dificilă, cu foarte multe meciuri într-un timp scurt. Primul va fi sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 18.30, la Focșani, în șaisprezecimile Cupei României.

Antrenorul vasluienilor, Leonard Bibirig, vrea maxim de la fiecare meci, însă cu atenție sporită pe campionat.

”Trebuie să gestionăm foarte bine timpul acordat pentru fiecare jucător în parte, pentru a nu fi suprasolicitați, astfel încât să scoatem maximum de la fiecare meci, cu atenție sporită pe meciurile din Campionat, în special pe jocurile cu Timișoara și Reșița, de acasă. Legat de Cupă, va fi un meci deschis oricărui rezultat. Focșaniul e o echipă tare pe propriul teren. E greu să te impui acasă la ei. Am simțit-o deja pe pielea noastră, în campionat. Adversara vine după o serie deloc plăcută în campionat și vor da totul pentru a merge mai departe în cupă”, a spus Leonard Bibirig.

Vasluiul a reușit să-l recupereze pe Vladimir Carali, mai puțin Sebastian Polocoșer, care este în continuare indisponibil: ”Vladimir vine după o lună de pauză. Ne dorim să-l reintegrăm cât mai repede în jocul echipei, fiindcă avem nevoie de toți jucătorii valizi”.

Partida va fi arbitrată de cuplul prahovean Bogdan Stark-Romeo Ștefan, iar observator FRH a fost delegat bucureșteanul Radu Chirvase.

Articolul precedentPrimăria vrea să modernizeze sediul CSM Vaslui
Articolul următorUn an fără maestrul Romeo Tălmaciu