Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, care a fost depistat tractând o remorcă ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă, ambele înmatriculate în Germania. La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control de șofer pentru autovehiculele în cauză, polițiștii de frontieră au constatat că remorca are atribuite numere de înmatriculare de garaj (cu valabilitate limitată şi recunoscute doar pe teritoriul Germaniei).

Șoferul a declarat că a achiziţionat remorca din Germania şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentAutocar căptuşit cu ţigări de contrabandă, oprit în trafic
Articolul următorPSD Vaslui, suspans privind susținerea lui Ciolacu