Voluntarii, adevăraţi salvatori din pasiune, cei care participă alături de pompieri la foarte multe dintre misiunile de salvare, transmit tuturor dragostea, implicarea şi responsabilitatea lor.

„De Ziua Sfantului Valentin, 50 de voluntari doresc să transmită un altfel de mesaj formând o INIMĂ, în semn de mulţumire şi respect pentru toţi oamenii.Pentru a transpune cât mai elocvent acest mesaj din cadrul acţiunii „DIN INIMĂ, PENTRU INIMĂ”, voluntarii au ales stadionul „FEPA” din municipiul Bârlad pentru a forma o inimă mare cât a lor, dar şi pentru a-i determina pe localnici să folosească doar în situaţii obiective numărul unic pentru situaţii de urgenţă, 112.

Familia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al Judeţului Vaslui a crescut enorm în ultimul an, alături de noi venind adolescenţi, dar şi oameni ajunşi la a doua tinereţe, cu toţii inimoşi, dornici să înveţe cât mai multe, dar mai ales dedicaţi celor aflaţi in situaţii limită.

Voluntarii au fost primiţi cu inima deschisă, tot timpul aceştia fiind încurajaţi de „profesorii” lor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad să pună pe primul loc pacientul. Pe lângă lecţiile şi aplicaţiile practice, „învăţăceii” au înteles că profesionalismul, dragostea şi respectul trebuie să primeze în relaţia cu oricare dintre pacienţi.

Voluntarii, adevăraţi salvatori din pasiune, cei care participă alături de pompieri la foarte multe dintre misiunile de salvare, transmit tuturor dragostea, implicarea şi responsabilitatea lor”, este mesajul transmis de ISU Vaslui.

Imagine

Imagine

Articolul precedentŢigări de contrabandă, ascunse în uşi metalice, descoperite în Vama Albița
Articolul următorPolițistul cu două condamnări la activ, trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru șantaj, luare de mită și alte operațiuni ilegale