Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetățean român care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoutilitara pe care o conducea.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe raza localității Berezeni, o autoutilitară marca IVECO model Daily, condusă de vasluianul Ovidiu B., în vârstă de 57 de ani.

”La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării și a dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice a autoutilitarei prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false”, a spus Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că are doar calitatea de șofer în cadrul firmei care are în proprietate autoutilitara în cauză și că nu are cunoștință despre faptul că documentele prezentate la controlul de frontieră sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Articolul precedentCărţi de identitate false descoperite de poliţiştii de frontieră
Articolul următorPreoții șantajiști, băgați la închisoare