Marți și miercuri, polițiștii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea în cazul a doi bărbați care au săvârșit infracțiuni cu violență. Cei doi au fost conduși la Penitenciarul Vaslui în vederea executării pedepselor.

Astfel, marți – 22 octombrie a.c., polițiștii au identificat pe raza localității Hoceni, un bărbat în vârstă de 54 de ani care avea de executat o pedeapsă cu închisoare de 2 ani, pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Bărbatul a fost implicat într-un scandal în anul 2017 pe raza comunei Pochidia, când în urma unei altercații mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii au identificat și un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Gușiței – comuna Dimitrie Cantemir, care avea emis pe numele său un mandat de executare cu închisoarea de 1 an și 2 luni pentru infracțiunea de lovire și alte violențe și amenințare, după ce în luna septembrie a anului 2018, acesta s-a bătut cu alte persoane din aceeași localitate.

Articolul precedentZiua Armatei Române a fost marcată la Vaslui!
Articolul următorBârlădenii au ieșit în întâmpinarea militarilor care au mărșăluit cu torțe – VIDEO