Poliţiştii de frontieră vasluieni efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi care au fost depistaţi conducând ansambluri de vehicule, deşi permisele de conducere valabil deţinute nu le dădeau dreptul.

Dumincă, 22 decembrie a.c, în jurul orei 09.00, în Vama Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară,  un cetățean moldovean, în vârstă de 29 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz şi remorcă, înmatriculate în Lituania, respectiv, în R. Modova.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localităţii Ghermăneşti un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Toyota şi o remorcă, condus de  un bărbat din R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că ambii conducători auto nu deţin permise de conducere valabile pentru categoria „E”, necesare pentru a putea conduce vehiculele în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, în ambele cazuri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentAutoturism furat din Olanda, în valoare de 144.000 de lei, descoperit în Vama Albița
Articolul următorUn bârlădean, militar pe fregata „Regele Ferdinand”, a murit fulgerător cu câteva ore înainte să-și serbeze ziua de naștere!