Doi tineri din localitatea Fereşti, judeţul Vaslui, au ajuns la spital, cu arsuri, după ce cazanul în care fierbeau ţuica a explodat.

Cei doi, în vârstă de 22 și 28 de ani, au fost transportaţi mai întâi la Spitalul de urgență din Vaslui, iar după ce au fost stabilizați, s-a decis transferul lor la un spital din Iași.

”La locul solicitării au fost dirijate două echipaje, unul de la Terapie Intensivă Mobilă de la SMURD și un echipaj medical de urgență de la Serviciul de Ambulanță. Au fost găsite două victime. Este vorba despre o femeie în vârstă de 22 de ani și un bărbat de 28 de ani, care prezentau arsuri pe aproximativ 10 la sută suprafață corporală. Era implicat fața, gâtul și toracele. Li s-au acordat prim ajutor, după care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru investigații suplimentare”, a declarat medicul Dan Ungureanu, de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui.

Polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și anchetează împrejurările în care s-a produs explozia.

Articolul precedentUn vasluian, prins la volan băut și cu permisul de conducere suspendat
Articolul următorVasluian, înjunghiat în fața casei