Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

Doi tineri din Bârlad, au ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce s-au luat la trântă cu o patrulă a poliției care a intervenit pentru a-i liniști, în urma unei sesizări la 112. Vecinii chemaseră oamenii legii pentru că se săturaseră de scandalul și gălăgia produsă de cei doi în toiul nopții. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 15 august, în Cartier Deal.

Totul a plecat de la un apel la 112, efectuat joi seara, prin care cineva a a sesizat despre faptul că mai mulți tineri consumă alcool și tulbură liniștea locuitorilor de pe o stradă din Cartier Deal.

La adresa indicată s-a deplasat un echipaj al Poliției Municipale Bârlad care a găsit la fața locului trei tineri care păreau în mod vizibil că au consumat băuturi alcoolice. În momentul în care agenții au vrut să-l legitimeze pe unul dintre ei din cauză că era recalcitrant și au vrut să-l ducă la secție pentru identificare deoarece nu avea asupra sa un document de identitate, ceilalți doi care îl însoțeau pe tânăr, au sărit pe unul dintre polițiști l-au trântit la pământ sub o ploaie de lovituri. Celălalt agent a apucat să solicite întăriri după care a fost și el agresat.

Jandarmii care au intervenit imediat la fața locului, au fost cei care i-au imobilizat pe cei doi agresori, care au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Cei doi polițiști au depus plângere, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad deschizând un dosar pentru infracțiunea de ultraj și alte violențe.

Unul dintre polițiști ajuns la spital și a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, a fost investigat cu Computerul Tomograf, dar nu s-au constatat leziuni traumatice.

Cei doi tineri, Mocanu Alin Ionuț (22 de ani) si Popa Ștefan Alexandru (27 de ani) au fost prezentați în fața magistraților de la Judecătoria Bârlad, care au admis solicitarea procurorilor de dispunere a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentVaslui: bărbat accidentat pe o trecere de pietoni din apropierea unei școli
Articolul următorUrmăriţi internațional, depistaţi în Vama Albița