Un bărbat din comuna Șuletea s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat, cu numerele de înmatriculare ale altui autovehicul.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, a motivat atunci când a fost oprit de oamenii legii, că el doar conducea mașina luată împrumut de la altcineva. Polițiștii i-au întocmit dosar penal după ce au verificat și au descoperit că numerele nu erau ale autoturismului și nici nu avea acte care să dovedească înmatricularea.

„Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Șuletea,  județul Vaslui, au depistat în trafic un autoturism, la data de 12 februarie a.c., condus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Șuletea, județul Vaslui, care nu a putut prezenta documentele autovehiculului, motivând că acestea încă se aflau în posesia vechiului proprietar. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că afirmațiile bărbatului nu se confirmă, autovehiculul depistat nefiind înmatriculat în evidența activă, numerele de înmatriculare prezentate fiind atribuite altui autoturism”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Articolul precedentBârlad. Tânără accidentată pe trecerea de pietoni
Articolul următorBeat și fără permis, prins în flagrant de polițiștii rutieri vasluieni