Marți seara, două autobuze ale firmei Vertrantis, care efectuează transportul public de călători în orașul Bârlad, au fost atacate cu pietre în apropiere de parcul „Victor Ion Popa” din localitate. Totul s-ar fi petrecut în jurul orei 20:30.

Conform celor relatate de șoferi, unuia dintre autobuze i-a fost spart un geam, iar la un altul piatra a lovit tabla caroseriei, lăsând o urmă foarte vizibilă. În momentul în care autobuzele au fost lovite cu pietre, în interiorul acestora se aflau călători.

Cele două mijloace de transport în comun au fost lovite la interval de câteva minute. Unul dintre șoferi s-a prezentat la poliție pentru a depune plângere. Angajații companiei de transport spun că pietrele au fost aruncate din zona parcului „Victor Ion Popa”.

„În cauză se va întocmi dosar penal pentru distrugere. Persoana care s-a prezentat la poliție pentru a depune plângere a venit destul de târziu, la aproximativ o oră după ce i-a fost avariat vehiculul. Colegii de la Poliția Bârlad vor face cercetări pentru identificarea autorilor”, ne-a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Articolul precedentScop nobil, mijloace ilegale
Articolul următorDrum asfaltat prin PNDL, inaugurat la Brăhășoaia