Vicepremierul Paul Stănescu a fost întâmpinat cu pâine şi sare în comuna Ştefan cel Mare, unde a participat la inaugurarea unui drum comunal în localitatea Brăhășoaia, în lungime de peste 4 km, asfaltat cu finanţare prin PNDL.

Acesta a asistat la o slujbă de sfinţire şi a tăiat panglica inaugurală, alături de prefectul Eduard-Andrei Popica, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, şi de primarul comunei, Mihai Moraru.
”PNDL este un program care merge către toate comunităţile în această ţară. Sigur, cu o floare nu se face primăvară, trebuie să dezvoltăm toate localităţile ţării. Judeţul Vaslui, ca şi judeţul Olt, de unde sunt eu, nu sunt judeţe prea bogate şi cred că statul e obligat să pună la dispoziţie toată infrastructura”, a spus vicepremierul.
Paul Stănescu a fost prezent și la Ziua Recoltei din comuna Ştefan cel Mare, unde a stat de vorbă cu producători locali şi a gustat câteva produse tradiţionale, apreciind că ţuica pe care a gustat-o este mult mai bună decât cea de la Olt.

GALERIE FOTO

Articolul precedentDouă autobuze Vertrantis, atacate cu pietre în centrul Bârladului
Articolul următorSpitalul Județean de Urgență Vaslui, unul dintre cele mai moderne din țară