Elevii Vasile Ionut Mititelu, Eduard Petru Florea și Robert Vasile Ciobanu, de la profilul matematică-informatică de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui, însoțiți de profesoara Elena Diana Trifan, au participat în aceste zile la un schimb de experiență la Napoli, Italia.

Este cea de-a patra întâlnire transnațională de predare, învățare și formare de tipul ”Schimburi pe termen scurt ale grupurilor de elevi”.

Școala Instituto Tehnico Industriale ”Augusto Righi” din Napoli este gazda activităților unde participă elevi de la școlile partenere din Bulgaria, Italia, Spania, Portugalia, România și Germania.

Obiectivul general al proiectului este dobândirea de noi concepte de predare și învățare, folosind metodele inovatoare ale secolului XXI și utilizând instrumente online.

Activitățile desfășurate au fost prezentarea activităților desfășurate de fiecare unitate școlară de la ultima întâlnire până în prezent, prezentarea instrumentelor online de către elevi, prezentarea logo- urilor țărilor și modalitatea de alegere a acestuia de fiecare țară în parte, concurs de alegere a logo-ului proiectului.

Articolul precedentCentrul social al Episcopiei Hușilor de la Bârlad a fost extins
Articolul următor„PICNIC LITERAR ÎN MUNȚI”, la final de proiect