Centrul Cultural ”Podul Înalt” Muntenii de jos a găzduit o întâlnire de suflet, între elevii Școlii Gimnaziale ”Adrian Porumboiu” și doi autori de carte vasluieni. Este vorba despre poetul Cornelius Drăgan și epigramistul Ioan Toderașcu.

”Le mulțumesc pe această cale că au onorat invitația mea. Momentele de poezie, epigramă au fost punctate de intervențiile muzicale, susținute de mine. A fost un eveniment cultural de anvergură și sper că elevii au savurat acest moment”, a spus Romică Brunchi.

Manifestarea a făcut parte din programul activităților dedicate Școlii Altfel.

”Am avut un public frumos sensibil la poezia mea, care a gustat din epigrama domnului Toderașcu, dar și impresionați de cântecele folk ale domnului Romică Brunchi. Le-am citit poezie elevilor atât din volumul ”Mușcătura fluturelui japonez”, cât și poezie nouă, care cel mai probabil se va materializa într-un nou volum. Mi-a plăcut mult că acești elevi au rezonat cu poemele citite”, a spus Cornelius Drăgan.

Nu mică le-a fost mirarea invitaților să descopere copii care scriu poezie. Aceștia au avut un schimb de idei cu elevii și i-au încurajat să nu renunțe la această pasiune care este din ce în ce mai rară.

GALERIE FOTO

 

 

Articolul precedentProiectul ”Albinuțele Vesele” a ajuns la final!
Articolul următorAccident cu 6 victime la Gara Banca