Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui a organizat cea de a XIII-a ediţie a concursului Interjudeţean “Misterele Matematicii”.

Şi în acest an, concursul a avut un real succes şi s-a bucurat de participarea a peste 350 de elevi din clasele IV-VII. Au concurat elevi din judeţele Vaslui, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Bacău.
”Mulţumim tuturor colegilor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea concursului şi tuturor cadrelor didactice care au pregătit loturile de elevi participanţi. Multumim şi elevilor de liceu, foşti elevi ai şcolii noastre , care sunt alături de noi an de an, ajutoare de nădejde la organizarea concursului. Îi felicităm pe toţi elevii participanţi, le urăm succes în continuare şi îi aşteptam la ediţiile următoare ale concursului”, a declarat Greta Nanie Ciubotaru, directorul Școlii ”Ștefan cel Mare” Vaslui.

Încă de la început, concursul a reprezentat un proiect ambiţios menit să concretizeze performanţa. Prin participarea la acest proiect, elevul pasionat de matematică îşi formeaza o imagine clară asupra nivelului său de pregătire şi dobândește o atitudine pozitivă faţă de evaluări şi competiţii. 

Articolul precedentUn tir echipat necorespunzător a blocat circulația pe DN 15D
Articolul următorMicrobuz de persoane răsturnat la Puiești