Episcopia Hușilor îi întâmpină și în acest an pe copii, de 1 iunie, cu o nouă manifestare dedicată integral lor.

”Tărâm de poveste” este tema ediției a II-a a programului ”Bun venit copilărie!”, organizat la inițiativa Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, pentru 1000 de copii, proveniți din familii defavorizate, de pe întreg cuprinsul Eparhiei Hușilor.

Acțiunea, organizată de Centrul Eparhial, prin Asociația „Filantropia Ortodoxă Huși”, se va desfășura sâmbătă, 1 iunie 2019, la Episcopie, începând cu ora 10.

În Curtea Catedralei  Episcopale vor avea loc programe artistice prezentate de copiii din centrele de zi ale Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, expoziție a lucrărilor realizate de aceștia, program de jocuri pentru copii coordonat de animatori, ateliere tematice, piese de teatru, parada costumelor de epocă, calești, mașini de epocă, topogane, șah și desene pe asfalt, carusel de înghețată, personaje de desene animate, face-painting, cadouri pentru copii.

”Nimic să nu puneți mai presus de copiii vostri, nici cariera, nici banii, nimic altceva! Faceți-vă vreme de ei, de investiția în ei vă veți bucura o viață întreagă, pe când toate celelalte pier!”, a precizat PS Ignatie.

Articolul precedentPSD a câștigat europarlamentarele la Vaslui
Articolul următorBărbat căutat de autorităţi pentru rele tratamente aplicate minorului, depistat la Albiţa