Miercuri, 7 iulie a.c., ora 23:30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bârlad aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Republicii, în municipiul Bârlad, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către o femeie de 34 de ani, din comuna Banca, județul Vaslui. 

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, întrucât persoana depistată emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest însă a refuzat. Ulterior, a fost condusă la Serviciul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar aceasta a refuzat recoltarea acestor probe.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”și”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentUn bărbat din Pochidia s-a ales cu dosar penal. Ce a făcut bărbatul
Articolul următorCum a încercat un tânăr din Perieni să păcălească polițiștii